Adobe Business Store - Veelgestelde vragen

Alles openenAlles sluiten
Wat zijn de voordelen van aankoop via de Business Store?
De Business Store brengt het voordeel van volumelicentiëring op ondernemingsniveau naar bestellingen van kleinere volumes die meestal door consulenten, onafhankelijke designers, creatieve services en marketinggroepen worden ingediend. De webwinkel brengt het voordeel van volumelicentiëring ook naar grotere ondernemingen die met hun bestellingen niet voldoen aan het bestelniveau voor het Cumulatieve licentieprogramma (CLP). Meer informatie over volumelicentiëring.
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Adobe accepteert betalingen via Visa, Master Card, American Express, Maestro, Direct Debit, PayPal en elektronische overschrijvingen. Betaalmethoden variëren per valuta en land. Raadpleeg onze betaalmethodenmatrix om te zien of de betaalmethode die uw voorkeur heeft, geaccepteerd wordt.
Accepteert Adobe inkooporders?
Op dit moment accepteert de Business Store geen inkooporders.
Waarom wordt mijn creditcard niet geaccepteerd?

Voor het afwijzen van een creditcard zijn verschillende redenen mogelijk:

  • De creditcard is verlopen.
  • U hebt uw kredietlimiet bereikt of overschreden.
  • U hebt uw dagelijkse limiet overschreden.
  • Er zijn technische problemen met een computer op één van de transactiepunten.

Als u hebt geverifieerd dat de door u ingevoerde informatie juist is en u nog steeds problemen ondervindt bij het goedkeuren van uw betaling, neemt u contact op met de klantenservice. Het kan zijn dat u wordt gevraagd de nummers van foutmeldingen door te geven, evenals het referentienummer van de winkelwagen.

Brengt Adobe btw/belasting in rekening op online aankopen?

Btw (belasting toegevoegde waarde)
Alle producten die aan EG-klanten worden verkocht, zijn inclusief 15% btw tenzij een geldig btw-nummer is opgegeven. Indien u buiten de EG bent gevestigd, kan het btw-tarief, en dus ook de totaalprijs, veranderen zodra u het land voor facturering hebt geselecteerd.

Belastingvrijstelling
Wij kunnen via de Adobe Business Store geen belastingvrije bestellingen verwerken.

Kan ik een back-up-cd bestellen?

Ja, u kunt via de Business Store back-upmedia aanschaffen. TLP-klanten kunnen de software via ESD (Electronic Software Delivery, elektronische softwarelevering) of op cd/dvd-media ontvangen. Klanten kunnen alle softwaremedia of gedrukte documentatie bestellen die zij nodig hebben. Deze zijn te alle tijde voor aankoop beschikbaar. Het aantal media en documentaties dat wordt besteld, kan niet meer zijn dan het aantal door die klant bestelde en/of beheerde licenties. Mediabestellingen die via de online Adobe Business Store worden ingediend, zijn beperkt tot één exemplaar feitelijke media. Extra back-upmedia kunnen bij een licentiespecialist van Adobe worden aangevraagd.

Wat zijn de kosten die Adobe voor verwerking en verzending in rekening brengt?

U kunt tijdens het indienen van uw bestelling zien wat de totale verzendkosten zijn.

Ik heb de verkeerde versie/het verkeerde platform besteld. Wat moet ik doen?

Helaas staat ons systeem geen uitwisseling van producten voor een andere versie of een ander platform toe. Maar u kunt de meeste aankopen van de Business Store binnen 30 dagen na verzending terugsturen en vergoeding aanvragen. Daarna kunt u het product in de gewenste versie of het gewenste platform bestellen. Neem contact op met de klantenservice voor hulp.

Wanneer ontvang ik een serienummer/downloadlink voor mijn licentiebestelling?

U ontvangt uw serienummer/downloadlink meestal binnen 72 uur nadat uw bestelling is ingediend. De meeste bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur afgehandeld.

Hoe kan ik een kopie van mijn factuur krijgen?

Wanneer u uw bestelling hebt voltooid, klikt u op Factuur bekijken en drukt u de pagina af. Als u uw ontvangstbewijs hebt verloren of deze niet tijdens het indienen van uw bestelling hebt afgedrukt, kunt u contact opnemen met de klantenservice om hiervan een kopie aan te vragen.

Hoe kan ik mijn verzending volgen?

Als u een back-upcd/-dvd, documentatie of trainingmateriaal hebt besteld, ontvangt u per e-mail bericht wanneer uw items onderweg zijn. U ontvangt uw bestelling dan binnen 5 tot 10 dagen. Voor meer informatie raadpleegt u de pagina met volginformatie.

Waar kan ik mijn bestelgeschiedenis bekijken?

In de kennisgeving met bevestiging van uw bestelling staat een link naar de Adobe Worldwide Licensing-website. Wanneer u zich bij deze website aanmeldt, gaat u onder Rapporten naar Aankoopgeschiedenis weergeven en selecteert u het datumbereik. Als u problemen ondervindt, belt u de klantenservice om met een medewerker van Adobe-volumelicenties te spreken.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Selecteer hieronder het betreffende nummer en selecteer optie 1 om met een medewerker van Adobe-volumelicenties te spreken.

Australië

1800 614 863

Oostenrijk

0179 567 484

België

0271 199 60

Denemarken

383 229 14

Finland

09 6937 9671

Frankrijk

0171 230 196

Duitsland

0695 00 71 855

Hong Kong

30714922

Ierland

0124 21 552

Italië

0269 68 28 17

Luxemburg

248 711 90

Nieuw-Zeeland

0 800 485 948

Nederland

020 20 13 331

Noorwegen

231 62 881

Portugal

800 20 67 08

Singapore

800 448 1642

Zuid-Afrika

0800 983 123

Spanje

91 453 43 92

Zweden

08585 36 692

Zwitserland

0448 009 581

Verenigd Koninkrijk

0207 3650735